Εμμανουήλ Καραλής ο «ιπτάμενος» έφηβος που κατέκτησε την 5η θέση στον κόσμο στο επί κοντώ

Εμμανουήλ Καραλής ο «ιπτάμενος» έφηβος που κατέκτησε την 5η θέση στον κόσμο στο επί κοντώ

  • Εμμανουήλ Καραλής ο «ιπτάμενος» έφηβος που κατέκτησε την 5η θέση στον κόσμο στο επί κοντώ

Στο «κλαμπ» των μεγάλων αθλητών του άλματος επί κοντώ βρίσκεται πλέον ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ κατέλαβε την 5η θέση με άλμα 5.80μ., που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 και φυσικά κορυφαία ατομική επίδοση, την οποία και πανηγύρισε με την καρδιά του.
 
 
Ο Εμμανουήλ Καραλής και τα tweets με τον Σεργκέι Μπούμπκα
 
Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι γιος του σπουδαίου δεκαθλητή Χάρη Καραλή και της Σάρας, που ήρθε στην Ελλάδα από την Ουγκάντα σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ… ανταλλάσσει tweets με τον καλύτερο επικοντιστή όλων των εποχών και έναν από τους καλύτερους σύγχρονους αθλητές, τον Ουκρανό Σεργκέι Μπούμπκα.
 
Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρει πως ο Σεργκέι Μπούμπκα είναι το ίνδαλμά του και πως όταν αγωνιζόταν το 2017 σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κολομβία, όπου πήρε την τρίτη θέση, το χάλκινο μετάλλιο του το είχε φορέσει ο Σεργκέι Μπούμπκα. Μάλιστα, ο Σεργκέι του έστειλε συγχαρητήρια, μέσω twitter, για την πρόσφατη επιτυχία του.
 
«Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα 5.78 και σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στο άλμα επί κοντώ. Εκπληκτικό επίτευγμα. Εύχομαι να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Μπούμπκα.


Ετικέτες: Εμμανουήλ Καραλής, Επί Κοντώ