Ένας Χρυσαυγίτης στο «Κρεμλίνο»: Πώς ο Τσολιάς «ξαπόστειλε» τον φασίστα θεατή του

Ένας Χρυσαυγίτης στο «Κρεμλίνο»: Πώς ο Τσολιάς «ξαπόστειλε» τον φασίστα θεατή του

  • Ένας Χρυσαυγίτης στο «Κρεμλίνο»: Πώς ο Τσολιάς «ξαπόστειλε» τον φασίστα θεατή του

Ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας έδωσε πληρωμένη απάντηση σε έναν οπαδό της Χρυσής Αυγής που παρακολουθούσε την παράστασή του.
 
Μια σχετικά δυσάρεστη έκπληξη φαίνεται πως περίμενε τον Τσολιά της Ελληνοφρένειας (Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης) κατά τη διάρκεια της παράστασής του το περασμένο Σάββατο στη σκηνή «Κρεμλίνο», στον Πειραιά.
 
Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος στην Εφημερίδα των Συντακτών, όταν ο Αποστόλης κατέβηκε από τη σκηνή και πλησίασε με το μικρόφωνο το κοινό, ρώτησε έναν από τους θαμώνες τι ψηφίζει. «Χρυσή Αυγή» απάντησε αυτός χωρίς να ντρέπεται προφανώς «παγώνοντας» το μαγαζί. Πάντως, ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, που φημίζεται για το πόσο ετοιμόλογος είναι, έδωσε πληρωμένη απάντηση στον πελάτη που είχε «παρεισφρήσει» στο Κρεμλίνο.
 
«Να σε κεράσω το ποτό που πίνεις για να φύγεις;» του είπε κατάμουτρα, με τον χρυσαυγίτη να μη δείχνει να καταλαβαίνει πολλά και να συνεχίσει να γελάει. Απομακρύνθηκε γρήγορα ο Τσολιάς από κοντά του αλλά δεν σταμάτησε: «Παρακαλώ το μαγαζί να του κεράσει το ποτό» είπε από μικροφώνου κοιτώντας προς το μπαρ.
 

#


Ετικέτες: Χρυσή Αυγή, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, Ελληνοφρένεια, Τσολιάς