«Απέναντι στον ρατσιστικό παροξυσμό απαντάμε με αλληλεγγύη και αντιφασισμό»

«Απέναντι στον ρατσιστικό παροξυσμό απαντάμε με αλληλεγγύη και αντιφασισμό»

  • «Απέναντι στον ρατσιστικό παροξυσμό απαντάμε με αλληλεγγύη και αντιφασισμό»

Ανακοίνωση για την αντισυγκέντρωση που πραγματοποίησε τη Δευτέρα το βράδυ, ενάντια στη διαδήλωση στήριξης Αστυνομίας και Στρατού, εξέδωσε η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής
 
Αντισυγκέντρωση και πορεία ενάντια στη διαδήλωση στήριξης των δυνάμεων ασφαλείας που επιχειρούν στις Καστανιές Έβρου, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (2/3) η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής.
 
Στην ανακοίνωση της για την αντισυγκέντρωση αλλά και για τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό αναφέρει:
 
«Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 19:00 ήταν καλεσμένη στο Σπαθί, από τους ίδιους που πρωτοστατούσαν στα Μακεδονικά στην πόλη, συγκέντρωση-πορεία “αλληλεγγύης στους αστυνομικούς και στον στρατό που φυλάει τα σύνορα από τους λαθρομετανάστες”.
 
Με άμεσα αντανακλαστικά πάνω από 50 αντιφασίστ(ρι)ες συγκεντρώθηκαν φωνάζοντας συνθήματα και με δυναμική παρουσία απέναντι στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, όπου κλείστηκαν από διμοιρία των ΜΑΤ, ακυρώνοντας την όποια πορεία ήθελαν να πραγματοποιήσουν οι διοργανωτές και την ίδια την συγκέντρωση των δεκάδων ατόμων.
 
ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ
 
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ – ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
 
ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΣΜΙΟΥΣ/ΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤ(ΡΙ)ΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ».


Ετικέτες: Αντιεξουσιαστική Κίνηση, Κομοτηνή, Αντιφασισμός, Αντιρατσισμός