ΣΟΚ! Η κυβέρνηση στη Ν. Κύπρο, δηλώνει ότι μοιράζεται τις ίδιες αρχές και αξίες με το νεοναζιστικό ΕΛΑΜ

ΣΟΚ! Η κυβέρνηση στη Ν. Κύπρο, δηλώνει ότι μοιράζεται τις ίδιες αρχές και αξίες με το νεοναζιστικό ΕΛΑΜ

  • ΣΟΚ! Η κυβέρνηση στη Ν. Κύπρο, δηλώνει ότι μοιράζεται τις ίδιες αρχές και αξίες με το νεοναζιστικό ΕΛΑΜ

Τις ίδιες αρχές και αξίες με το ΕΛΑΜ δήλωσε πως μοιράζεται ο νέος Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης, ενώ πρόσθεσε πως οι απόψεις τους είναι πάντα καλοδεχούμενες.
 
Ο Υπουργός Παιδείας της Ν. Κύπρου Κώστας Χαμπιαούρης επισκέφθηκε και ενημέρωσε για θέματα παιδείας τον Πρόεδρο του ναζιστικού ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου. 
 
«Τον ευχαριστώ για την επίσκεψη και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του», ευχήθηκε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ στον Κ. Χαμπιαούρη.
 
Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία που έτυχε διαβεβαίωσε τον Χ. Χρίστου ότι θα είναι σε επικοινωνία μαζί του. «Να είστε σίγουρος ότι θα είμαστε σε επικοινωνία. Οι απόψεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες και είμαστε ανοικτοί σε διάλογο. Θα δεχθούμε όπως έχετε αναφέρει την οποιαδήποτε εποικοδομητική κριτική εκεί που πρέπει και θέλω να ξέρετε ότι οι αξίες και αρχές που έχετε αναφέρει είναι και δικές μας αξίες και δικές μας αρχές κι ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο στα παιδιά μας που είναι το μέλλον αυτού του τόπου» είπε χαρακτηριστικά.


Ετικέτες: Νότια Κύπρος, Κώστας Χαμπιαούρης, ΕΛΑΜ